Теодора Духовникова с неочаквани признания край морето! (СНИМКИ)

Теодора Духовникова с неочаквани признания край морето! (СНИМКИ)

Като повечето хора, и Теодора Духовникова забегна надалеч от столицата по празниците. Актрисата прекарва идилични моменти със семейството си и с близки приятели край морето. И явно обстановката я е предразположила към лични признания, някои от които твърде неочаквани.

„Чуден Великден! Море, скали, някои и сърф караха, деца, риба и смешки. С приятелите ми се смеем - по-добре или по-зле върви Дяволското Гърло, всички единодушно обаче чакаме да се върнем в София и да видим какво точно направи Аря Старк на Краля на Белите Бродници.

Табла. Узо. Ема ме пита - знаеш ли от кога точно те обичам - от май 2010-та! Защото тогава се е родила, нали, прегръщам я, целувам я, най-милото нещо, което някога съм чувала, Бубето си е ранен „тийн” - все е леко мрачна, идва да ни целуне с баща й предимно вечер, но е толкова хубава, дори когато е винаги мрачна, че просто мълчим и я обичаме, приятелките ми са с рокли, празник е все пак, мъжете не изтрезняха, но пък са толкова красиви... И в този хубав миг - получавам скрийншот”, пише Духовникова, която в момента блести с главна роля в сериала „Дяволското гърло”. И пояснява какво точно съдържа получената снимка:

Изчервиха Теодора Духовникова с предложение за арест... във вана!

„Зрителки на Откраднат Живот, явно те пък си живеят за тоя сериал, и те се вълнуват, хора всякакви, нали, събрали се в някаква група, „група за натиск” ли, нещо за „двойка на народа” ли, не разбрах точно какво, но нещо за „натиск”... беше, пишат, споделят, явно важни за тях неща, но с две думи разбирам, че съм нечовешки грозна, ужасно тъпа и с кариерата ми било вече свършено, така ги виждали те нещата... Чета го на приятелите ми, не им е интересно, продължаваме да спорим - Аря Старк или Церсей Ланистър. Аз съм си за Церсей. Животът е хубав.”

Духовникова и Карамазов изпотиха мрежата с горещи сцени! (СНИМКИ)

В крайна сметка за чаровната актриса явно не е толкова важно кой я харесва и дали одобрява екранните й превъплъщения, щом те така или иначе й носят достатъчно дивиденти. Освен това под статуса и заваляха за нула време стотици одобрителни коментари./show.blitz.bg

Коментирай

lek

lek 01.05.2019 23:37

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq