Теди Кацарова в прегръдките на този мъж! Каза му: "Обичам те" СНИМКИ

Теди Кацарова в прегръдките на този мъж! Каза му: "Обичам те" СНИМКИ

Певицата Теди Кацарова е много активна в социалните мрежи и обича да държи почитателите си в течение случващото се в живота й. 

Щерката на популярната и обичана певица Силвия Кацарова изненада всички с последната снимка, която сподели, на която е в прегръдките на мъж. Нещо повече, тя добави и думите: "Обичам те" и умили мрежата. 

Не става въпрос за ново гадже - всеизвестен факт е, че Теди пази мъжете в живота си, а за нейния баща Милко Кацаров, който е рожденик. Теди честити празника му по страхотен начин и със сигурност всички бащи по света могат да му завидят. 

"Да си ми жив и здрав, тате! Все така да сме по сцените дълги години! Обичам те! Честит да си", написа Теди и сподели два кадъра с татко си. Единият е скорошен, а на другата снимка Теди е още бебе и в ръцете на своя родител./show.blitz.bg

Коментирай

ПЕПИ

ПЕПИ 18.06.2021 14:20

Абе баща,баща,ама има ли пари ,че Теди и Мама за без пари нищо не правят....

fotini24

fotini24 19.06.2021 1:50

Е,тя Мама,може и пари да иска,ама ако не беше тате,мама нямаше да стане звезда.Не че не е талантлива,но тате и даде опора и начало ,че с нейния произход щеше да е много трудно без подкрепа ония години

Тери

Тери 19.06.2021 14:43

Голяма уста страшна работа....