Тази българка бие Слави с пет пъти повече абонати ВИДЕО

Тази българка бие Слави с пет пъти повече абонати ВИДЕО

Вижте българката с повече абонати от Слави - The Clashers! Това е Деница Малакова от Стара Загора. You Yube каналът ѝ има над 6,15 милиона абонати и се казва DenitslavaMakeup, както разбирате от името, той е за грим, пише Plovdiv24.bg. 

В него Деница дава ценни съвети за това как да се гримираме, прави различни предизвикателства свързани с грим,  тестване и представяне на различни продукти или пък пресъздава култов грим на различни известни личности. 

Започва да се занимава с грим, когато е едва на 18, а през 2015 стартира своя YouTube канал. Вече на 27 години, тя има 421 видеа, а някои от тях са с по над 12 милиона гледания. Така към днешна дата общите гледания на видеоклиповете в канала ѝ надхвърлят 1 милиард.

В инстаграм българската влогърка също е доста известна: над 1,1 милиона последователи, повече от тези на най-големите ни звезди. В тази социална мрежа я следва дори fentybeauty, брандът за грим на певицата и модна икона Риана.

Вероятно вече се чудите: "Как българка с абонати повече от населението ни може да остане незабелязана?". Причината е, че Деница прави видеата си на английски език. Съответно тя е доста по-известна в чужбина, отколкото у нас. Също така младата българка от Стара Загора се е преместила в Гърция. Тя пази личния си живот в тайна и в социалните мрежи не качва снимки, различни от тези, свързани с канала ѝ.

Във видеата ѝ често можем да видим нейните родители, но тя избягва да разкрива имената им./show.blitz.bg

 

Коментирай

вьь

вьь 04.09.2023 1:24

Досадно.