Тачо на Жени отваря рибен ресторант и лично ще... СНИМКИ

Тачо на Жени отваря рибен ресторант и лично ще... СНИМКИ

Стефан Манов, по-известен като Тачо изненада всички с решението да започне свой собствен бизнес, а причината е повече от сериозна - финансово скрепяване на семейния бюджет.

Съпругът на Жени Калканджиева, който от години не се занимаваше с нищо, явно вече е преосмислил житейската си философия и отваря нова, и доста професионално ангажирана страница в живота си.

Изненада! Жени Калканджиева с нова страстна любов!

Тачо отваря собствен рибен ресторант в кв. "Манастирски ливади", в който смята да създаде чудесна уютна морска атмосфера за гостите си и дори лично да приготвя част от специалитетети.

Ексклузивно! Жени Калканджиева влиза в политиката! 

Първоначалният капитал от близо 150 бона щял да дойде от родителите му Емил и Рина, пише "Уикенд".

Откакто са женени Жени и Тачо така са разпределяли задачите си и грижата за семейния бюджет, че по-тежката отговорност винаги е падала на плещите на шестата по красота в света, както определят Калканджиева. Досега!

Жени Калканджива зашемети с приказната си градина СНИМКИ

Припомняме, че двамата няколко пъти досега са се разделяли, а в основата на проблемите им са били парите и отказа на Тачо да вкара и един лев в семейния бюджет. Но ето, че Стефан си е направил изводите и вече е предприел може би едно от най-смелите си начинания в живота. А доколко ще бъде успешно, само времето ще покаже./show.blitz.bg

Коментирай

Д р. Краско

Д р. Краско 18.04.2020 19:34

Тачо отваря рибен ресторант с парите на ВИС аджиите за ШАРАНИ !