Светлана Гущерова шашна с признание за анорексия... СНИМКА

Светлана Гущерова шашна с признание за анорексия... СНИМКА

От известно време се тиражират слухове, че Светлана Гущерова, която роди преди малко повече от година, страда от анорексия, а причината е очевидна - плеймейтката е изключително слаба.

Именно тези писания провокираха блондинката да направи неочаквано признание за онова, което й се случва, а реакцията на феновете й след това, казва всичко.

Вижте какво направи Светлана с Гущеров СНИМКА

"Анорексичка не съм. Да, слаба съм и така се чувствам добре в кожата си. Ще продължавам да поддържам тази форма", заяви Светлана, която се оказа и видимо засегната от някои коментари в социалната мрежа за килограмите си, пише "Уикенд".

Светлана Гущерова призна за тормоз СНИМКА

"Харесвам те, определно си красива жена, но не харесвам анорексичния вид, който се опитваш да постигнеш!", не й спестиха обаче упреци феновете й. Но както изглежда критериите на милионерската съпруга са доста по-различни от тези на нейните онлайн последователи./show.blitz.bg

Коментирай

Тинтири - Минтири

Тинтири - Минтири 27.05.2020 7:24

Каква тежка и брутална драма ? Анорексия на човек , който се храни със стриди , скариди , трюфели , бонфилета , контрафилета , ордьоври и маньоври даже. Да изядеш толсоз префърцунено-изкилифинчени храни , и после да ги повърнеш....зян...зян..жалко !

сддс

сддс 28.05.2020 0:36

Oтврат тая татуираната с оная свиня за пари а не със слаб безработен или слаб работещ за 600 800 лв

непозната

непозната 01.07.2020 8:36

Тази и тя имала последователи. Господи, слез и си прибери версиите. ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА! /са казали древните/