Светлана Гущерова призна за пластична операция и зверски болки

Светлана Гущерова призна за пластична операция и зверски болки

Пластичните операции на Светлана Гущерова винаги са били интересна тема за обсъждане в медийното пространство. За първи път милионерската съпруга си позволи открито да говори на тази тема и да признае неща, за които дори не сме подозирали.

Гущерова си призна за две пластични операции - на носа и на гърдите. Оказа се, че за едната операция при д-р Георгиев съжалява и никога не би се подложила отново на такова изтезание.В пазвата си е има 440 кубика.

Скандално! Светлана Гущерова уличи Азис в кражба! СНИМКА

Плеймейтката призна, че ужасно много съжалява за силикона в гърдите си. "Винаги съм искала да си сложа силикон, но не исках да го правя преди да родя. Но ако трябва да съм честна, сега много съжалявам. Никога не бих си сложила втори път. Голяма грешка", информира последователите си в Инстаграм тя.

Светлана Гущерова бе жестоко прецакана от свекъра си! СНИМКИ

И допълни: "Получих доста въпроси относно силикона... Имах хубави гърди и може би го направих прибързано. Усещането да имаш чуждо тяло в теб никак не му допада. А за болката даже не искам да говоря"./show.blitz.bg

Коментирай

Без тези корекции

Без тези корекции 26.01.2020 11:40

И голия конкурс,никой милионер нямаше да я.забележи!Само като й погледнеш натуралните.снимки от младостта ще паднеш от простоватото излъчване.Да се благодари на пластичната хирургия!