Светлана Гущерова призна за корекциите СНИМКИ

Светлана Гущерова призна за корекциите СНИМКИ

За разлика от много популярни родни личности, Светлана Гущерова не е от тези, които ще правят всичко възможно, за да прикрият факта, че са лягали неведнъж под скалпела, за да харесат това, което виждат всяка сутрин в огледалото.

Наскоро плеймейтката отговори на серия директни въпроси, отправени ни й от нейните фенове в Инстаграм профила си, а отговорите й са повече от любопитни, а вероятно за мнозина и доста неочаквани.

Светлана Гущерова влезе в "Пирогов", близките й са много притеснени

"Имам корекции и никога не съм го крила", заявява категорично Гущерова и дори добавя, че ако прецени, че в даден момент се налага да направи още нови подобрения по външния си вид, няма да се поколебае да ги направи. Според атрактивната брюнетка всички харесват корекциите, но се срамуват или страхуват, да си го признаят.

Колкото до физиката - Светлана издава, че нито тренира, нито спазва определен хранителен режим, но се съобразява с едно желязно правило - яде от всичко, но по малко. Ограничава се само с пърженото и сладките неща. Не може да се лиши обаче от любимия си черен шоколад, който обожава.

Вижте как изглежда Светлана Гущерова без грим СНИМКА

Плеймейтката разкрива още, че след раждането на Анелия-Добромира животът ѝ не се е променил кой знае колко. И добавя, че винаги е мечтаела да има 4 деца./show.blitz.bg

Коментирай

Лена

Лена 18.02.2020 14:22

А къде си прави корекциите,при кой пластичен хирург,виждаме ,че си е поставила имплант на брадичката,скули,устни,на брадичката с какъв имплант е-силиконов или автохрущял?Веждите също са повдигнати.