Сузанита пак легна под ножа! Този път си клъцна носа! (СНИМКА 18+)

Сузанита пак легна под ножа! Този път си клъцна носа! (СНИМКА 18+)

Сузанита явно е пристрастена към корекциите, въпреки че все още е едва на 18 години. Скандалната щерка на Орхан Мурад не спира да се променя визуално, като поредното й лягане под ножа е заради носа.

Младата певица, която проби на музикалния пазар с множество скандални прояви, се е подложила на ринопластика, за която се е бръкнала със "скромните" между 4 и 6 бона, пише "Телеграф".

Потрес! Сузанита прибира по 100 бона, за да се разхожда по бельо!

Последователите й в социалните мрежи забелязаха промяната и побързаха да направят колажи „преди и след", доказващи разликата.

Сузанита се пусна чисто гола! Пластики изкривиха лицето й! (СНИМКА 18+)

Нослето на блондинката вече е с нова форма и това личи от качените от нея фотоси в Инстаграм. Всеобщото мнение на феновете на певицата е, че вече визията й е под всякаква  критика.

Припомняме, че първо Сузанита наблъска устните си с хиалуронова киселина, после си постави силиконови импланти в гърдите, а сега си резна и нослето./show.blitz.bg

Коментирай

Ици Хазарта

Ици Хазарта 04.06.2019 12:14

Яко грозна и изкривена мутра си е направила! Ако го видиш в тъмното това, няма да ти е лесно. Изчадие от ада!

Скалпела

Скалпела 04.06.2019 12:18

Детето и с умствени проблеми, нещо от сорта на огледалце огледалце я кажи. Предполагам и огледалото е изкривено щом това и харесва. Да се направиш на такава маймуна сигурно си е психологически проблем.

Бог да я прости

Бог да я прости 04.06.2019 12:52

Всички знаем какво следва...

Asesino

Asesino 05.06.2019 17:42

След 2-3 години вече ще заприлича на бащата на Ивчето Крачунов - Ицо Петрофф.