Страшен инцидент с Нина Добрев, полетя зад борда на яхта и ... СНИМКИ

Страшен инцидент с Нина Добрев, полетя зад борда на яхта и ... СНИМКИ

Нина Добрев разказа с усмивка за инцидента, който претърпяла в неделя, на яхта пред своите 25,6 млн. последователи в Instagram и коментира, че на нея все й се случват непредвидими неща. 

"Искате ли да бъдете домакин на 3-дневно яхтено парти на Гран При на Монако? Какво може да се обърка? Когато аз съм замесена, винаги се случва нещо", написа актрисата в развлекателната платформа и показа ожуленото си коляно.

На стори в Instagram Добрев пък написа: "Аз точно след като пропуснах стъпалото на слизане от яхтата и паднах зад борда", явно и това е причината актрисата да е контузена.   

Приятелите й казват, че поведението й е диво, но сърцето - златно.  Едните, че без рана не е Нина, други, че буквално е най- забележителният човек. 

Домакинството на яхтата е било свързано с винения й бизнес и промоция на различните еликсири в листата.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Приятеля й Шон Уайт видимо се забавлявал на партито, а Нина е била облечена с дълга черна рокля, когато си ожулила коляното.

Добрев сподели още, че й е отнело време да изтрезнее и да публикува снимки от пистата в Монако, шегувайки се, че понеже пилотите не могат да употребяват алкохол все някой е трябвало да свърши тая работа. 

Веднага след приключенията с яхта, с пенсионираният от спорта Шон са се отправили към Авиньон, за да отдъхнат, а той е озаглавил поста си: "Не искам да работя". Приятелите му го подканят да се ожени за Нина и питат дали там ще направи предложение. /show.blitz.bg

Коментирай

една

една 07.06.2022 13:15

Поредната пияндура.която издигате във фетиш.

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 07.06.2022 13:40

Правила е свирка на колене за следващата роля.