Стана ясна каква е съдбата на Явор Бахаров, след като го спипаха с марихуана

Стана ясна каква е съдбата на Явор Бахаров, след като го спипаха с марихуана

Актьорът Явор Бахаров пак се измъкна сух след като бе спипан от органите на реда с цигара, съдържаща забранени вещества. Братът на Захари Бахаров не за първи път е хващан в нарушение, но все му се разминават решетките. 

Граждани изразиха публично несъгласието си от това звездата от сериала "Съни бийч" да се измъква всеки път, когато го хванат с наркотични вещества или да шофира след употреба на алкохол. 

Софийската районната прокуратура прекрати разследването срещу актьора Явор Бахаров за намерената у него цигара, съдържаща забранени вещества. Намереното количество наркотично вещество е съвсем малко и случаят е прекратен по маловажност, каза за БТА районният прокурор на София Невена Зартова.

Актьорът бе задържан и обвинен за открита у него марихуана. Това стана миналия декември. У Бахаров бяха намерени 0,3 грама марихуана. Захари Бахаров страда от лошия имидж на брат си, който за разлика от него се оказва доста недолюбван от хората и дори споделят, че им е антипатичен и в сериалите и филмите, в които участва./show.blitz.bg

Коментирай

Зле са

Зле са 14.03.2023 13:08

И двамата братя с грешно самочувствие за себе си. Дразнещи и нахални. Войната на буквите е много зле заради големия брат. Абсолютно не на място в тази роля. Не стават за артисти.

Батко му

Батко му 15.03.2023 9:14

плаща, за да оттърве от затвора това грозно, нагло недоносче. Но ще си плати за простотиите по друг начин. Господ отгоре гледа и само той съди. Иначе българското правосъдие си е боза. Срам, но факт.