logo

Сравниха Нели Рангелова с Николета Лозанова (СНИМКА)

Сравниха Нели Рангелова с Николета Лозанова (СНИМКА)

Напоследък Нели Рангелова изглежда все по-свежа, а визията й често провокира коментари в социалните мрежи. Наскоро певицата смая феновете си и с фигура, за която очевидно е полагала дълго старание. По повод рождения ден на голямата си любов – Георги Бочуков, тя изгря с чисто нова снимка, на която е досущ като модел.

Изпълнителката на „Мой стих” винаги е обичала промените във външния си вид и потвържденията за това са не едно или две през годините досега. Особено пък, когато получава и толкова одобрителни коментари от познати и непознати хора във виртуалното пространство.

"Нелка, всички миски остават далеч зад теб! Красавица!", гласи един от коментарите под фотоса на Рангелова. А в друг певицата е сравнена с Николета Лозанова, която има сходна снимка с опашка и това е може би единствената прилика между двете.

Явно новата фотосесия е и една от изненадите за съпруга на Нели – бизнесменът Георги Бочуков, който е рожденик.

„Честит рожден ден на моето момче! Обичам те, Георги”, обясни му се в любов певицата в социалната мрежа под тяхна обща снимка в празнична обстановка./show.blitz.bg

 

Коментирай

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 11.02.2019 14:27

Нели, искам да те чукам, дърта курво!

dara

dara 11.02.2019 21:11

Отвратителна сбръчкана и гадна.....да живее фотошопа, че и бабичките да вдигат самочувствието

taka e

taka e 12.02.2019 0:22

Ако си от постоянно похапващите и винаги си проваляш диетите опитай Фитоспрей- натурален продукт,който подтиска апетита и помага в отслабването Научи повече на сайта -копирай линка в браузера си http://bit.ly/2GSDSm0

ФИЛИП

ФИЛИП 12.02.2019 11:01

СМЕШНО СРАВНЕНИЕ,ТОЗИ ДО НЕЛИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ.

пала

пала 12.02.2019 18:51

добре изглежда за 60 г, жена..