Нели Рангелова смая с фигура (СНИМКИ)

Нели Рангелова смая с фигура (СНИМКИ)

Изглежда изминалите коледни и новогодишни празници и трапези изобщо не са се отразили пагубно на фигурата на Нели Рангелова. Даже напротив – певицата направо смайва почитателите си с перфектна форма, слагайки в малкия си джоб много 20-годишни момичета!

В последно време изпълнителката на „Мой стих” е много активна във фитнес залата – ходи почти всеки ден. Освен това от години гледа да спазва стриктно хранителния си режим, с който бързо влиза във форма, ако е допуснала няколко килограма отгоре. В менюто й често присъстват риба, пиле, плодове и зеленчуци, като певицата се старае да хапва разделно – хем да е сита, хем доволна от крайния резултат, когато се качва на кантара.

"У дома на почит са салати, риба, пиле – варено или печено. Пържено въобще не се готви вкъщи. Смятам, че успяваме да се храним здравословно. Освен това синът ми е спортист и много набляга на меса, протеини, плодове, зеленчуци, което и мен ме устройва. Не ме изкушава да се храня с някакви сладки и вредни храни", признава Рангелова, която освен заради фигурата си, внимава с какво се храни и заради стомаха. "От време на време имам проблеми със стомаха, страдам от колит и се доверявам на специалисти, които не работят в ДКЦ-то".

Веднъж на две седмици чаровната изпълнителка прави и пречистващ ден, в който е само на чай, мед и вода. Отдавна е забравила за сладкишите, макар да признава, че веднъж седмично си позволява и малки сладки прегрешения.

„Не обичам строгите диети, а и не е необходимо. Когато човек има малко дисциплина, здравословно мислене и хранене, получава, каквото иска”, споделя Нели, на която определено много добре й се отразява тази комбинация./show.blitz.bg

Коментирай

Елена

Елена 31.01.2019 14:19

А увисналата кожа на ръцете какво е То за лицето е ясно ботокс хилорон и т н Лили Иванова има по хубаво тяло от нея

Митко

Митко 31.01.2019 14:23

ЗАДНИКА НА ТАЗИ ЛИГАВА ПАЧА Е КАТО ДЕФИРИНЦИАЛ НА УАЗКА

КУКУРУНГЕЛ

КУКУРУНГЕЛ 31.01.2019 14:32

Фигура на момиче е имала преди 40 год.но още си става за едно хубаво и запомнящо еб..е.

М32

М32 31.01.2019 14:57

Видна масонска съпруга - "сестра" демек.

Стив

Стив 01.02.2019 14:22

Да е жив и здрав фотошопа. Кукувица и при Тошо и сега

Резачка

Резачка 02.02.2019 7:41

Може би става за еване, предимно в анала.

оф оф

оф оф 03.05.2019 21:57

някои си мислят че тялото е всичко,да ама не--кьде остава фацата ,лицето Или то няма значение...?Криво -разбран вкус и естетичен идеал.