Спипаха Рачков на тайна вечеря с плеймейтката и... СНИМКА

Спипаха Рачков на тайна вечеря с плеймейтката и... СНИМКА

Актьорът и тв водещ Димитър Рачков вече претръпна на упреци и подигравки за новото му младо гадже и като че ли все по-често се появява с нея на светски прояви. 

Наскоро продуцентът Маги Халваджиян събрал на вечеря близки приятели и колеги, с които заедно жънат успех след успех на телевизионния екран. Всички гости лъснаха на кадъра, а сред познатите лица се откроява и плеймйетката Анита Димитрова, която е неотлъчно до любимия си Димитър Рачков. 

Рачков и Криско хвърлят голяма бомба през лятото СНИМКА

Димитър Рачков и Маги Халваджиян ще ударят кьоравото с нов бизнес

Запознати издават, че Анита напира да се показва с Рачков и да трупа слава. Настоява да присъства на срещите му с Халваджиян и тайничко се надявала да се намери работа и за нея. Майката на комика не приемала блондинката и не спирала да повтаря на сина си, че само се излага с нея. 

На ВИП вечерята се откроява режисьора на "Като две капки вода" Кико, Фънки и братът на Маги - Джуди Халваджиян. Прави впечатление отсъствието на Герасим Георгиев - Геро. Зрители се чудят дали Маги не е решил да го разкара от екипа си и да не го вика повече за водещ на негови продукции./show.blitz.bg

 

Коментирай

зрител

зрител 04.06.2021 11:43

Ковид мерки за едни ? Тия какво правят и няма ли РЗИ да се самосезира.Глобяваме възрастни жени,че продават цветя. Тия лайнари с какво са по -велики от закона !

Супер

Супер 05.06.2021 3:09

Големи сладури!Бъдете живи и здрави и се радвайте на живота!А тези ,които нямат собствен такъв,нека да ородължават със злобните коментари !

Супер

Супер 06.06.2021 1:13

Супер си, супер. Ако те набарам, главата ти от задника няма да излезе. Мършояд гнусен!!! Истината не те интересува... Важно е само да въздишаш по недостижимия за теб , псевдолукс!

е ама

е ама 06.06.2021 11:00

Че защо да не го заслужава гърлата?! На един смотан палячо, кво да му се падне, освен грозна мурва? И ай, моля ви се, за какъв лукс ми говорите? Вие лукс знаете ли какво е??