Рачков и Криско хвърлят голяма бомба през лятото СНИМКА

Рачков и Криско хвърлят голяма бомба през лятото СНИМКА

Както стана ясно наскоро от гостуването на Криско в "Забраненото шоу на Рачков", двамата са роднини, тъй като тв водещият е кръстник на голямото дете на рапъра. Двамата съвсем скоро ще хвърлят и поредната бомба със свое участие!

Няма да повярвате какво са намислили Рачков и Криско, от които май вече всичко може да се очаква. Комикът, който успоредно с воденето на шоуто си по Нова телевизия, се пробва да развива и музикална кариера, явно е готов на всичко за рейтинг и внимание. Дуетът му с Криско обещава да е потвърждение за това.

Димитър Рачков и Маги Халваджиян ще ударят кьоравото с нов бизнес

Припомняме, че Димитър Рачков вече дебютира на музикална сцена - с пародийното си парче "Вайръл", което привлече доста интерес в социалните мрежи. 

Рачков с изненадващ ход! Съвсем скоро ще покаже... СНИМКИ

Интересен факт за тв водещия е също, че заради филма "Голата истина за група "Жигули" той посещава уроци по пиано. "В други предавания съм го правил и за една седмица издаването на парче, но с теб ще ни отнеме повече време", заяви Криско по време на гостуването си при известния комик, визирайки парчето си "Кавала Кючек", който изпя с Галена след предизвикателство от страна на Николаос Цитиридис.

Край с рапа! Криско се завъртя на 180 градуса, ще става... СНИМКА

Изпълнителят на "Да или не" добави също, че с Рачков рядко са имали сериозен разговор, като именно това ще е причината и за евентуалното им забавяне. По песента си двамата се очаква да работят през лятото, а кога ще са готови да я представят, предстои да разберем./show.blitz.bg

Коментирай

Абе

Абе 01.06.2021 11:44

Ще хвърлят бомба пълна с лaйнa. Кой намаза със лaйнa пъстроцветната дъга.