Шок! Нана Гладуиш аут от телевизията, на нейно място се появи...

Шок! Нана Гладуиш аут от телевизията, на нейно място се появи...

Лицето на "Съдебен спор" Нана Гладуиш не се появи на работа за днешния епизод на предаването. Това предизвика слухове, че е свалена от ефир от днес за утре, тъй като тя води в съботния ден, а в неделята продукцията на Нова телевизия осъмна с нова водеща, пише "Хотнюз". 

Нана Гладуиш е любима водеща на зрителите и дългогодишно лице на "Съдебен спор". Затова липсата й днес по обяд изненада всички, а причините затова останаха в дълбока тайна. До финалните надписи от екипа не дадоха никаква яснота по въпроса "Къде е Нана и ще я видим ли следващата седмица?".

Появилата се като гръм от ясно небе Десислава Тасева, която е кадър на радио "Веселина", смени коронната водеща. Единственото, което каза по повод липсата на титулярката бе: "По всичко личи, че не съм любимата ви водеща Нана, с която скоро ще бъдете отново заедно". Приставът пожела на Тасева само успехи занапред. Това означава ли, че Нана ще има траен заместник?

В социалната мрежа Нана не дава индикация какво се случва с нея в момента. Един от последните й постове е от 1 април, когато е отбелязала, победата на сина си в турнир по тенис, както и годишнината от брака й. "Новите шампиони, Андрея Глушкова и Джейсън Гладуиш от държавния турнир за смесени отбори. Най-хубавия подарък, който синът ни можеше да ни подари. На днешния 1 април, аз и баща му празнуваме 16 години от деня, в който сключихме брак. Да намериш правилния партньор …. Поздравления на победителите!", написа във Фейсбук тя.

Коментирай

Шок!

Шок! 09.04.2023 16:01

На никого не липсва, освен на "съдията", който й прави комплименти на чалгарския стил на облиане. Цялото предаване трябва да бъде свалено. Недопустимо е хора с неопределена сексуалност да изкарват прехраната си на гърба на необразовани, бедни и болни хора. А въпросната Нана е под всякаква критика.

Дино

Дино 09.04.2023 16:37

Кок казва, че е любима водеща?! Бабите в студиото ли или съдията? Крайно време беше, нека малко си почине.

Иван

Иван 09.04.2023 16:59

Без Нана предаването не е същщото. Днес много липсваше.-никой не можа да озъпти една грозна психарка. Водещата се губеше

Грубер

Грубер 09.04.2023 18:53

На незнаещите да кажем, че Нана от години се бори с рака и периодично ходи в Израел на манипулации. Водила е с кърпа, с перука, косичката й е къса, защото постоянно пада от химиотерапията. Дано всичко е ОК с теб, Нана, да си жива и здрава и все ъака силна!!!

Иво

Иво 09.04.2023 19:53

Не виждам голяма драма. Водещите трябва да се сменят. Ако разкарат и Гала ще бъде успех за НТВ.

Е, а дано.

Е, а дано. 10.04.2023 9:20

Тази агресивна, но мрънкаща, омъжена за дядо си, досадна психопатка е време да се маха от екрана.

Мими

Мими 10.04.2023 9:23

Малко да си починеш, все пак, има заболяване.

Цветанка Гербова

Цветанка Гербова 11.04.2023 9:43

Що за хейтъри сте бе "хора",извинете не сте ,вие сте ДОБИТЪК!!! Храните се само с долни коментари.Но как да се изкажете цивилизовано,като сте ограничени и НЕограмотени.

Бай Ху

Бай Ху 11.04.2023 11:17

А ма, гербава ли си, гърбава ли си, оди да се надбегваш с бързия влак. По-тъпо предаване нема. Не може и събота и неделя по цела сутрин да ни дават некви получовеци само и само некви па други олигофрени включително тая гладна ли е, гладуиш ли е, да лапат кинти.

хйфйф

хйфйф 26.05.2023 1:57

Стига. Всяка подигравка с болни хора, нещастни хора, които използват за печелене на пари, с нищо не им помагат, трябва да бъде подсъдна и Съдията е осъдил престъпниците.