Шок: Латинка Петрова онемя от страх след като получи съобщение за... СНИМКА

Шок: Латинка Петрова онемя от страх след като получи съобщение за... СНИМКА

Латинка Петрова вдигна кръвно заради неочаквано съобщение, което получава наскоро, а това, което следва, предизвика не само нейната ярост и гняв.

Чаровната и иначе винаги усмихната актриса едва ли ще забрави скоро случката, тъй като няколко реда успяват да я накарат да получи сърцебиене.

Латинка Петрова запали голям пожар с признание за изневяра и за враждата със Стоянка Мутафова ВИДЕО

"То беше като предупреждение за война. Като сирена за предупреждение за бедствие или за бомбардировка", признава тези дни Петрова, която добавя даже, че така се изплашила, защото решила, че й прекъсва връзката със света и никога повече няма да може да чуе близките си.

"Казах си: "Господи, вече никой няма да може да ме чуе." Актрисата получава съобщение на мобилния си телефон, каквото са получили и хиляди българи от системата за предупреждение при бедствия. И докато стане ясно дали е грешка, или грешката е вярна, вероятно мнозина са се сдобили с още няколко бели косъма в косата.

"Съобщението, което са получили част от нашите граждани, е свързано с провеждане на тест на системата BG-Alert, като на практика са предвидени и още тестове на системата от следващата седмица", обясни неприятната ситуация главен комисар Александър Джартов, директор на ГД "Пожарна безопасност". Но хора като Латинка Петрова изобщо не се примиряват с преживяното.

Латинка Петрова едва оживя след тежък К-19 

"Това са оправдания! Наистина бе много стресиращо за всички", не сдържа гнева си актрисата. А операторите предупреждават, че и занапред ще има такива експерименти с населението, но засега никой не казва кога ще се случат те.

"Май по-скоро ни слагат под наблюдение. Дали не ни вкарват в списък и да бъдем наблюдавани и рекетирани", смята Латинка Петрова и добавя: "От един човек такава грешка не може да стане. Това е с цел да се създаде стрес за населението и лошото е, че се очаква такива неща да се случат отново."

Припомняме, че преди 30 години шоуто "Ку-ку" направи подобен експеримент по телевизията, като обяви, че АЕЦ "Козлодуй" е гръмнала и хората изпаднаха в нечувана паника.

"Този сигнал и аз го получих, но веднага ми стана ясно, че е нереален. Нямаше в този момент нищо кой знае какво да се случи. Въобще не се вързах особено", казва и актьорът Венци Мартинов, добавяйки шеговито: "Ако на сигнала пишеше "Путин идва", може би много хора щяха да се стреснат, но това бе просто някакво недомислено предупреждение"./show.blitz.bg

Коментирай