Собственикът на "БИАД" издъхнал в Окръжна болница

Собственикът на "БИАД" издъхнал в Окръжна болница

Хайлайфът потъна в скръб след новината за внезапната смърт на Димитър Иванов, който е един от собствениците на култовия клуб "БИАД". Бизнесменът почина навръх рождения си ден на 3 февруари в 16 часа в Окръжна болница. 

Край болничното легло неотлъчно до него е била най-близката му приятелка Вероника Никифорова, която бе претендентка за "Мис Плеймейт". Тя е човекът, който е видяла последните му глътки въздух. Бизнесменът имал известни проблеми с черния дроб, но преди две седмици нещата се влошили и той започнал да търси специалист в тази област. 

Наш репортер научи, че бъбреците на бизнесмена са функционирали едва 20%. Ден преди да си отиде от този свят уж се бил стабилизирал и близките му се успокоили. Докато на другия ден от болницата не им съобщили лошата новина. 

Митко остави вдовица съпругата си, която по професия е прокурор. Най-неутешима е 9-годишната му дъщеричка, която не може място да си намери от болка. 

Поклонението ще бъде утре (6 февруари - б.а.) в родното му село Дорково, Велинград, от 14 часа. Много звезди си постнаха снимки с Митко в социалните мрежи след трагичната новина. Близки до него са Кубрат Пулев, Криско, Галена, Софи Маринова, Енджи Касабие и т.н./show.blitz.bg