След развода с Богданска Петканов се прицели във властта и обяви изненадващо... ВИДЕО

След развода с Богданска Петканов се прицели във властта и обяви изненадващо... ВИДЕО

Раздялата с Алекс Богданска се отразява любопитно на Даниел Петканов, на когото може и да не му върви в любовта, но пък като нищо да направи политическа кариера в скоро време, каквито планове има поне на този етап. 

Наскоро Лудия репортер разкри бъдещите си планове във видео в социалните мрежи, като от казаното от него става ясно, че се е прицелил сериозно във властта и смята даже да се кандидатира за ключов държавен пост, какъвто е президентският.

Дани Петканов не издържа и замина надалеч, емигрира във...

Да, правилно прочетохте - амбициите на Петканов очевидно са големи, но той ще трябва да изчака 2-3 години, докато навърши 40 години, тъй като това е едно от изискванията за този пост. 

Бившият на моделката Алекс Богданска обаче, явно се е разбързал по въпроса и вече дори издаде какъв ще бъде основния му приоритет в кампанията. 

"Предлагам иновативен и радикален подход за борба с корупцията, която според мен е корена на всичко лошо в България. Взимали ли са подкуп? Злоупотребявали ли са със служебното си положение в последната една година? Тези въпроси да бъдат задавани веднъж в годината пред детектор на лъжата", заявява Петков. 

Даниел Петканов спря секса, а след него 50 Cent обяви... СНИМКА

Той смята да подлага на детектора всички от президента до шефове на райони полицейски управления и висши магистрати и ако светне за лъжа да се проследи и разследва корупцията. И това упражнение да се извършва на всяка кръгла година.

Освен това Петканов, който явно вече се вижда в заемания сега от Румен Радев стол, издаде в аванс, че за съветник ще си вземе Николай Витанов./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай