Слави Трифонов се пречупи! Ето какво направи за Краси Радков...

Слави Трифонов се пречупи! Ето какво направи за Краси Радков...

Коравосърдечният Слави Трифонов се пречупи и направи нещо много трогателно за подчинения си Краси Радков. На 24 април популярният актьор навърши 48 години, а най-щастлив го направил Дългия с трогателния си поздрав

Слави е известен с видимата си студенина и често неглижира дори личните празници на своя екип. Те са му свикнали и вече не му се сърдят. Но когато се пречупи и прояви жест на съпричастност, това ги изумява и след това дълго време му натякват, че все пак не е толкова лош, какъвто иска да изглежда пред хората.

Скандално! Слави запя на 7-годишно момиченце "Прегърни ме, блуднице..."!

Известният шоумен за първи път използва трибуната на личната си фейсбук страница, за да честити рождения ден на някого от екипа си. "Краси, животът е радост и тъга - ти си нашата радост! Да си жив и здрав, честит рожден ден", написа той.

Явно слуховете, че Радков е любимец на шоумена ще се окажат верни, тъй като с тази почит не бяха удостоени нито Годжи, нито Иво Сиромахов, нито Евгени Димитров-Маестрото или някой от останалите членове на "Шоуто на Слави". Твърде вероятно е този признак на уважение към актьора да не се приеме особено радушно от пренебрегнати досега подчинени на Трифонов, но явно той няма притеснения от този факт. 

Ексклузивно! "Шоуто на Слави" пада от ефир

Хора от кухнята пък са на мнение, че Слави се страхува от евентуално напускане на актьора, за каквото се заговори наскоро. Затова той се опитвал да го задържи и имал по-специално отношение към него. Все още не могъл да си прости, че оставил Виктор Калев да си тръгне и с това загуби цялото шоу./show.blitz.bg

Коментирай

Хахаха

Хахаха 26.04.2019 22:16

Трудно може да се излази на хората по нервите повече от тия двамата, но има изненада и за двамата ...