Ексклузивно! "Шоуто на Слави" пада от ефир

Ексклузивно! "Шоуто на Слави" пада от ефир

Отива си една легенда от българския ефир и шоубизнес. Точно четири месеца още ще гледаме "Шоуто на Слави", след което само ще си спомняме за водещия Слави Трифонов и най-добрите музиканти от "Ку ку бенд", научи ексклузивно репортер на "ШОУ". 

Хората от екипа на Слави са уведомени за предстоящите промени и вероятността да остават без работно място. Това чу наш репортер от приближени на Дългия, притеснени за своето професионално развитие. Те заявиха, че "Шоуто на Слави" ще съществува до края на май или средата на юни, след което излиза в постоянна отпуска.

Водещият Слави Трифонов убеждавал подчинените си, че няма да ги остави безработни и гладни. Има вариант шоуто да продължи по друга телевизия, но по-скоро самият Слави иска вече да се отдръпне от светлините на прожекторите. Здравословното му състояние не било никак цветущо и снимките на предаването го изморявали неистово много.

Обещал е обаче на всичките си служители, че ще се погрижи за тях и ще гледа да ги уреди с работа, тъй като им бил благодарен за верността през всичките тези години. През последните месеци наблюдаваме Слави променен в шоуто си, доста по-мек към бенда и актьорите, които преди това навикваше доста унизително. С приближаването на финала той се е разчувствал и търси все по-често приятелски разговори с работниците си. 

Искало му се да чукне 20-годишен юбилей на шоуто през ноември догодина, но непредвидените ситуации със здравето и обтегнатите отношения с медията го принуждават да се сбогува с хобито и професията си доста по-рано. Предстои да видим какво ще се случи с "Шоуто на Слави" и дали все пак Дългия няма да пренебрегне за пореден път личния си живот и здравословно състояние, за да продължи да радва почитателите си всяка вечер./show.blitz.bg

Коментирай

Виолета

Виолета 20.02.2019 13:28

Дали все още има почитатели на предаването си? Струва ми се, че отдавна останаха малко такива, които да отделят от времето си за неговото шоу.

САШО

САШО 20.02.2019 14:17

И ВСЕ ПАК ТОВА Е ЕДНА КЛАСИКА,МАКАР ГЛУПАВИТЕ МУ СЦЕНАРИСТИ И ПОЛИТИКАТА НА СЛАВИ.

Марина

Марина 20.02.2019 15:39

То пък каква радост!?!Напоследък само простотии и какви ли не глупости гледаме,когато случайно го пуснем по време на реклами.Тоално е изчерпан!

баба ви

баба ви 21.02.2019 7:32

Отдавна съм гУ увОлнила, може би преди 10 -12 години.

и аз

и аз 21.02.2019 16:32

отдавна съм го увалнила! Може би 3-4 пъти да съм го гледала за всичките години! Но има нанесени вреди на младите и от това предаване!

Нема такава държава

Нема такава държава 21.02.2019 22:35

По-глупави коментари от /Виолета/, /Сашо/,/Марина/,/баба ви/,/и аз/ не съм виждал.