Скандално! Като баща на втория син на адреналинката Яна е записан бившият й

Скандално! Като баща на втория син на адреналинката Яна е записан бившият й

Бившата адреналинка от „Господари на ефира“ Яна Христова отново е в епицентъра на скандал и пак драмите й са свързани с бившия й съпруг – дизайнера Ивайло Леков

Двамата са разделени от десет години, но все още са съпрузи по документи. Той се крие от съда и тя не може да се разведе с него. По тази причина бившият й мъж се води татко на второто й момченце Даниел, което се роди в края на май.

Мъжът на адреналинката Яна се крие, не й дава развод31-годишната танцьорка още през пролетта започна дело за прекратяване на гражданския си брак. През април то беше отложено заради неявяването на 42-годишния Ивайло и съдията даде срок от три месеца, за да може той да бъде открит и да му връчат призовка. През това време блондинката роди син, който се води по документи дете на Леков, тъй като двамата все още имат брак, пише „Галерия“.

Адреналинката Яна роди втори син

Биологичен татко на бебето обаче е новият приятел на блондинката Петър, за когото се знае, че е спортист. На 1 юли Ивайло отново не се появи в съда. Драмите на Яна с бившия й мъж не са от вчера. От десет години тя е в непрекъснат конфликт с Леков, който е баща на първия й син – десетгодишния Емил.Бившата адреналинка спечели правата над детето си, но на практика то продължава да живее с баща си. По последни данни блондинката не е виждала момчето повече от година.
„Всеки ми дава съвет да се обърна към съответните органи. Всичко, което е зависило от мен и моите адвокати, е направено, но резултат няма“, жалва се Яна./show.blitz.bg

Коментирай