Скандалната Жанета Осипова нагорещи страстите със СНИМКИ 18+

Скандалната Жанета Осипова нагорещи страстите със СНИМКИ 18+

Плеймейтката Жанета Осипова, която преди броени дни напусна "Фермата", реши да задържи вниманието върху себе си с нова порция съблазън. Блондинката засне еротична фотосесия, която събуди апетита на нейните последователи в социалната мрежа. 

Бившата изгора на покойния Христо Сираков се съблече по бельо, за да зарадва мъжките погледи, които по време на нейното участие в риалити формата се надяваха да я видят както майка я е родила. 

Жанета се оказа послушно зайче и удовлетвори това желание на силния пол. Реши да се направи и на умна, цитирайки някоя велика мисъл под голите снимки, но едва ли някой обърна внимание на това. 

"Бъди си просто красива, макар и това да е спорно. Не навлизай в дебрите на културата, че ставаш за смях. Не че и връзката ти с Христо Сираков не е по-малък позор, ама айде", гласи един от коментарите в социалната мрежа. 

Припомняме, че преди време Жанета бе сгодена за Ицо 100-те манекенки, който си отиде от този свят на 22 септември тази година. Осипова не изчака да бъде почетена паметта му и изригна с коментар, че техните отношения са били просто рекламна стратегия. Това още повече озлоби хората срещу нея, тъй като грозните й лъжи набъбват със скоростта на светлината. 

Преди няколко месеца най-нагло излъга, че собственичка на фризьорски салон я е пребила. По-късно на камерите се видя, че такова нещо няма. Тя пък сподели със свой приятел, че го е направила отново с цел реклама./show.blitz.bg