Скандал! Теа и Наум се "захапаха" публично ВИДЕО

Скандал! Теа и Наум се "захапаха" публично ВИДЕО

Ако си мислите, че в семейството на Наум Шопов и Теа Минкова всичко е безоблачно, много ще се излъжете. Поне на пръв поглед, разбира се, защото вторият вече внася съвсем различен привкус.

Тези дни актьорът и половинката му си спретнаха истински публичен скандал, в който си размениха редица любопитни реплики, които нямаше как да не предизвикат реакции в мрежата.

Шок! Наум Шопов мина на другия бряг, появи се като швестерка СНИМКА

Наскоро звездната двойка се завърна от Турция, където прекараха цял един месец, съвместявайки и работен ангажимент, и почивка. Както е известно актьорът ще бъде водещ на "Ергенът" във втори пореден сезон, а снимките отново бяха в морски курорт на южната ни съседка.

Теа Минкова и Наум Шопов заживяха в Турция, буквално се къпят в лукс ВИДЕО 

Именно в южната ни съседка своя 30-ти рожден ден отпразнува и Теа Минкова, която все още обаче, не е споделила какви подаръци е получила./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 25.11.2022 14:10

DRIS DRIS AK AK SMARDI NA DIARIQ!

nikname

nikname 26.11.2022 1:55

Защо ни натрапвате постоянно тези търтеи-ако бяха много стойностни щяха да пактикуват професията лекар за която са учили 6 години,а не да се лигавят и опростачват подрастващото поколение със снимки и клипове за луксозен ,но много празен и фалшив живот.