Шок! Наум Шопов мина на другия бряг, появи се като швестерка СНИМКА

Шок! Наум Шопов мина на другия бряг, появи се като швестерка СНИМКА

В социалните мрежи се появи шокираща снимка на Наум Шопов - младши, която разби на пух и прах представите за мъжественост. С този кадър популярният актьор със сигурност е загубил хиляди почитателки, които още от играта му в "Откраднат живот" точат лиги по него. 

На кадъра Наум е пременен досущ като швестерка, а мускулестото му тяло стои смешно на фона на премяната му като женчо. 

Наум се е запасал с кърпа от гърдите на долу, а също така и на главата, както правят представителките на нежния пол. Кадърът е направен в Турция, където се снима втория сезон на "Ергенът" и той е поканен отново като водещ. 

 

Снимката е с цел реклама на продукт за гладка кожа и цели единствено да привлече повече внимание. За радост на жените, Наум все още не е минал на другия бряг и все още си пада по жени. Актьорството му е в кръвта и без проблем влиза в какви ли не роли, още повече, че има подкрепата на своята половинка Теа. 

"Кой знае зад кадър какъв смях е било. Кой ти прави снимката? Сигурно сте правили няколко опита, защото фотографът се е попикал от смях и всички около него. На снимката си сериозен, но сигурно и ти вътрешно си се заливал от смях", гласи един от коментарите под горещия кадър./show.blitz.bg