Скандал! Спипаха Филип Буков да се целува с мъж! ВИДЕО

Скандал! Спипаха Филип Буков да се целува с мъж! ВИДЕО

Актьорът Филип Буков, който е сред участниците в новия сезон на "Денсинг старс", е сред най-желаните ергени у нас. Дори е имал предложение да бъде "Ергенът", но е отказал офертата. 

Всички жени са луди по мачото, който подгрява апетита с голи снимки, на които показва коремните си плочки и стегнато тяло. Но дали всъщност Филип Буков харесва жени?! Появи се скандлано клипче, в което той се целува в устата със свой колега актьор, а това доста ядоса фенките му. 

Скандалният клип е качен от самия Буков и на него го виждаме да се целува с колегата си Стоян Дойчев. "Разбихме тренда! Отново! Както и хората без чувство за хумор", гласи надписът на клипчето. 

 

@philipbukov Take a look at my girlfriend, she is the only one i’ve got. Tatkovtsi edition. . . . . . #f #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #fy #funny #foryourpage #fypシ゚viral #fypage #viral #fun #humour #humor #trend #bukov #bukovphilip #filipbukov #филипбуков ♬ original sound - Philip Bukov

Бързаме да уточним, че актьорите имат половинки до себе си и този клип е единствено с цел забавление. Хубаво е, че има такова чувство за хумор и могат да се шегуват със себе си. Но в живота си има половинки от женски пол и са много щастливи. 

Има хора, които не разбраха шегата на актьорите и видимо изразиха възмущението си, че такъв мъж като Буков е минал на другия бряг. Но пък той с всичките си действия досега е доказал, че не се вълнува от нискоинтелигентните хора, както и от тези, които нямат чувство за хумор и самоирония. В профила си често се подиграва на такива хора, което пък му печели симпатията на по-интелигентната част от нацията, макар през годините тази бройка да е намаляла значително./show.blitz.bg