Синът на Маги Халваджиян шокира всички, появи се на... СНИМКА

Синът на Маги Халваджиян шокира всички, появи се на... СНИМКА

Въпреки че се все още си помага с патерици, когато ходи, Бебо Халваджиян не пропусна да подкрепи физически и както е видно доста екзалтирано отбора си.

Бебо съвсем доскоро лежа с бинтован крак в "Пирогов", откъдето благодареше на Господ за лудия късмет, който е извадил. А днес вече е на терена и показва, че се чувства в доста добра кондиция, макар все още да не може да играе.

Синът на Маги Халваджиян с шокираща СНИМКА след жестоката катастрофа!

"1 секунда невнимание, която може да промени живота ти. 1 секунда, която води до катастрофа, тежка фрактура, дълга операция, 7 дни лежане в болница и кой знае още колко месеци възстановяване. 1 секунда, а след нея времето спира...", пише той в социалната мрежа с много вълнение", написа тогава той в социалната мрежа.

Бомба! Маги Халваджиян с нов голям удар!

В отбора на Бебо са още и Крис Миланов, когото до неотдавна гледахме в "Полицаите от края на града", както и Тодор Георгиев, когото познаваме от "Гласът на България".

Припомняме, че в края на август синът на продуцента Маги Халваджиян претърпя сериозна катастрофа с мотора си, от която както е видимо, се възстановява по план./show.blitz.bg

Коментирай