Синът на Илия Павлов с нова любов, иска да я...

Синът на Илия Павлов с нова любов, иска да я...

Синът на покойния бос на "Мултигруп" Илия Павлов и бизнесдамата Дарина Павлова има нова любов в живота си, която, напук на предпочитанията му за жени, моделства.

Илия-Калоян, който живее в Щатите, е хлътнал до уши в изкусителна моделка, която обаче била много различна от типичните момичета от подиума. 

Не е за вярване как изглежда Дарина Павлова... СНИМКИ

Поджо, както всички я наричат, е влогър, фотограф и хобито й е "да снима моделки, докато се хранят". С Илия се запознават покрай общи приятели и оттогава са неразделни.

Синът на Дарина Павлова бил силно впечатлен от острия ум на красавицата, че вече се замислял и за по-сериозни крачки с нея, въпреки че са двойка отскоро.

Шок! Оперираха дъщерята на Дарина Павлова! Страда от... СНИМКИ

"Той е много влюбчив и винаги дава всичко от себе си в една връзка", казва за него Мадам Мулти, която не винаги го е подкрепяла в избора на партньорки. Пример е предишната му изгора Аби Майс, с която Илия-Калоян също обмисляше брак и семейство, но американката го посече. Двамата се разделиха и само месец по-късно Аби си имаше ново гадже – богат пакистанец.

Злите езици говорят, че виновна за раздялата им била Дарина Павлова, която е изключително властна майка, пише "Галерия". Към днешна дата обаче, положението изглежда различно.

Слави и Дарина Павлова се срещат тайно

Милионерският син започна работа като маркетинг директор в голяма филмова компания, получава годишна заплата от 200 000 долара и скоро мисли да създаде семейство, независимо дали майка му ще е напълно съгласна с решението му./show.blitz.bg

Коментирай