Шок! Оперираха дъщерята на Дарина Павлова! Страда от... (СНИМКИ)

Шок! Оперираха дъщерята на Дарина Павлова! Страда от... (СНИМКИ)

Паола, дъщерята на някогашния най-богат българин Илия Павлов и тънещата днес в лукс негова вдовица Дарина Павлова, е претърпяла сложна, но за щастие успешна операция само преди броени дни.

Интервенцията е била направена в Щатите, където младата жена живее от дълги години, пише "Галерия". Дъщерята на Дарина вече е изписана от болницата и й е назначено домашно лечение.

Причината Паола да легне под ножа е сложна и рядка гинекологична болест, от която страда от 15 години. Нарича се ендрометиоза, а страшното на заболяването е, че засяга и различни вътрешни органи.

Слави Трифонов и Дарина Павлова се срещат тайно

Първите симптоми при Паола се появяват още в тийнейджърските години, когато изпитва неразположение, силни болки, които причиняват прилошаване и дори многократно се налагало да викат спешна помощ.

Нещо ужасно се случва с Дарина Павлова...

Тъй като била едва на 13 г., Паола не осъзнавала, че има проблем. Лекарите пък не успели да диагностицират навреме заболяването.

Обиколила десетки доктори, но никой от тях не успял да й вдъхне доверие. Един дори й казал, че може да й премахне левия яйчник и фалопиевата тръба, с което обаче почти гарантирано щяла да остане без деца.

Марта Вачкова на издръжка при Дарина Павлова

Съвсем наскоро открила доктор, на когото напълно се доверила в началото на миналата седмица се е подложила на лапароскопия, с която нежеланата и опасна тъкан най-накрая била премахната, а заедно с нея ще изчезнат и жестоките болки./show.blitz.bg

Коментирай

Азззззз

Азззззз 03.07.2020 20:25

Въх, каква болест, мислех, че е ендометриоза, а то - ендрометиоза. Интересни факти

Bad Girl

Bad Girl 08.10.2020 17:07

Ендрометиозата е сложна и рядка гинекологична болест, докато ендометриозата е проста и често срещана болест;)