Синът на Антония Петрова-Батинкова обра точките от голф игрището! СНИМКИ

Синът на Антония Петрова-Батинкова обра точките от голф игрището! СНИМКИ

Синът на Антония Петрова-Батинкова и Ивайло Батинков е само на шест месеца, но вече има завиден километраж зад гърба си заради почти постоянните пътувания, които родителите му измислят.

Наскоро обаче, малкият Благовест грейна в целия си блясък от голф игрището. И въпреки че е още съвсем малък, той демонстрира такъв заряд в ръцете на баща си, който е запален голфаджия, че нищо чудно щом поотрасне малко, да поиска да се развива в тази посока.

Антония Петрова-Батинкова с пикантни разкрития за трите си сватби! СНИМКИ

Майката на синеокия чаровник пък неведнъж е признавала, че няма да се бърка по никакъв начин в избора на детето си за професия един ден. Нещо повече - ще насърчи всяко негово желание, за да може да намери най-доброто за себе си.

Шаш! 5-месечният син на Антония Петрова-Батинкова покори връх Вихрен! СНИМКИ

И понеже дотогава има доста време още, сега се наслаждаваме на малкия Благовест, който вече умее да позира досущ като популярната си майка. И даже да печели много повече комплименти от нея.

Антония Петрова-Батинкова изживя нещо страхотно в Гърция! СНИМКИ

Припомняме, че само преди месец семейство Батинкови заведоха малкият си наследник не къде да е, а на връх Вихрен, а преди това събираха слънчеви лъчи в съседна Гърция./show.blitz.bg

Коментирай