Шокират Богдана Карадочева, че е глуха

Шокират Богдана Карадочева, че е глуха

Богдана Карадочева не е от хората, които се жалват за щяло и нещяло, но има моменти, в които определено е готова да извика на целия свят, особено когато истината за нея започне да става дефицит.

Откакто става популярна преди години певицата периодично чете за себе си какви ли не небивалици, за които от време на време е споделяла и в някои от интервютата си пред „ШОУ” през годините. Един от тиражираните слухове, които наистина успяват да шокират иначе уравновесената изпълнителка на „Дано”, е свързан с нейния слух.

„Чела съм, например, че съм глуха или пък плешива, а на другия ден отивам при фризьора си и той не може да повярва на тези глупости”, споделя Карадочева, която добавя и за още прочити, предизвикали изумлението й:

„А също и, че пия много или пък, че съм 100 килограма. Нито едното има общо с истината, нито другото. Чудят се какво да измислят. Че пия текила и уиски, а аз дори не знам какво е текила. Единственото, което пия и то много рядко, когато се събираме с приятели надвечер, това е малко бяло вино”.

Разбира се, в палитрата и присъства и един особено колоритен слух, на който първоначално певицата се чуди да се ядосва ли, да се разсмее ли.

„Нещо невероятно абсурдно - прочетох преди време, че съм изхвърлила мъжа ми Стефан през прозореца. Бога ми, как е възможно това?”, диви се искрено певицата и признава, че славата така и не е успяла да я промени. Тя е все така здраво стъпила на земята. „Не съм позволила на славата никога да ме променя. Няма и да позволя. Неприятно ми е само, когато чета всякакви изписани глупости за себе си, но от един определен момент нататък ги приемам като забавление за себе си”.

Коментирай