Шок! Папи Ханс изчезна, обявен е за издирване!

Шок! Папи Ханс изчезна, обявен е за издирване!

Папи Ханс е обявен за международно издирване, а новината съобщи тази сутрин в ефира на bTV Деси Стоянова. Вече втори ден от артиста и писател няма ни вест, ни кост, става ясно от тв водещата.

И ако феновете на ексцентричния изпълнител здраво са се изплашили за него, нека са спокойни, тъй като тази новина е валидна само и единствено в новия клип към Папи Ханс "Моряк".

Ето какво криеше Папи Ханс толкова упорито досега ВИДЕО

Самият изпълнител пусна тийзър към видеото, в което последователите му успяха да разпознаят актьора Стоян Радев.

"Песента не е просто вдъхновена. Тя е откровение. В нея ще кажа и покажа най-личното ми, най-скъпото ми. Онова, което пазя от очите на хората, както скъперник пази парите си. Моите чувства. Моряк", написа изпълнителят в Инстаграм профила си.

Папи Ханс се съблече и отсече: Който не го кефи, да не ме гледа! СНИМКИ

Клипът ще е поредният епизод от мащабния проект на Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи Ханс, който включва 12 песни, всяка с видоеклип, който е своеобразен епизод от поредица с обща наративна нишка. Те са обединени под заглавието "Когато позираш – прозираш". Първото парче (и първи епизод) беше песента му "Друг", в чийто клип героят на Папи застреля Любо Нейков, след като той разпалено му крещеше. А какво следва, само времето ще покаже./show.blitz.bg

Коментирай

Лука

Лука 25.06.2021 5:39

Защо се занимаваме с това недоразумение?

Симона

Симона 25.06.2021 6:42

Няма нищо явно по важно от един (певец) който като Мария Илиева да се чуди как да привлече вниманието към себе си

Абе

Абе 25.06.2021 8:20

Папи Ханс е готин.

Аlex

Аlex 25.06.2021 9:11

"Тийзър"?"Наративна нишка"?За какво говорите,за какво става дума?В началото има някакв информация за не до там нормален човек,но после се опитвате да го възвисявате някакси.По принцип тоя човек? си е малко не в ред.Не ни занимавайте сутрин с глупости!

бай Ставри

бай Ставри 25.06.2021 12:48

Може да не си е плащал дълго "белото". Каква интелектуална извисеност се усеща от заглавието "Когато позираш – прозираш". Чак да се умилиш и разплаче и за да ме разберете по добре "Напрао кърти мифки бате" !

Васко

Васко 26.06.2021 0:54

Жалко, че е изчезнал само наужким. Инак бих го праснал, ама ми е малко далече.