Шок! Мъжът на Стела от "Пътят на честта" изчезнал безследно....

Шок! Мъжът на Стела от "Пътят на честта" изчезнал безследно....

В живота на актрисата Илияна Лазарова е не по-малко мистериозно, отколкото беше този на героинята й Стела в "Пътят на честта". С тази разлика обаче, че в реалността не е просто лош сценарий, който да може да се коригира...

Оказа се, че красивата пиарка от хитовата българска поредица не поддържа никакъв контакт с бившия си мъж, защото не знае къде е той. Тайнственият бизнесмен изчезнал безследно без изобщо да уведоми Илияна и дъщеря им какви са плановете му. По всяка вероятност той не е станал жертва на престъпление, а вероятно се укрива. 

Пиарката от "Пътят на честта" неузнаваема преди пластиките СНИМКИ

"Някакви обсоятелства го притиснаха да напусне бързо страната. Нямам никакъв контакт с него, не знам какво се случва. Дъщеря ни също няма информация", с половин уста признава актрисата.

Шаш! Мариана Попова побесня след наркотици и проститутки в "Пътят на честта"!

Думите й навеждат на мисълта, че първият й мъж се е занимавал с незаконна дейност или се е забъркал с опасни хора и се е наложило да се крие. Илияна предпочита да не говори твърде много за него и да не разкрива твърде много информация за дейността му, пише "Галерия". 

Още по-заплетено става и от факта, че нито колегите, нито приятелите на Илияна Лазарова знаят нещо за местоположението на бившия й. Дори и името му остава пълна мистерия.

Актрисата се запознава с него в годините, когато учи в театралния и филмов институт "Лий Страсбърг" в Ню Йорк. Прибира се в България по Коледа и го среща. По това време той живее в Испания, но също се връща за празниците. А по-нататък историята им е като по филмите - заживели щастливи... но до един момент.

Актрисата Галя Александрова: Аз съм живият пример за доброто!

"Той не ме разбираше и беше против работата ми. Много е ревнив. Казваше, че е подигравка, че работя за тези пари. Постоянно давах обяснения защо трябва да играя", споделя Лазарова пред изданието.

След като се разделят, той продължава да се грижи за дъщеричката им, докато не се налага да изчезне от страната. В момента момичето си комуникира единствено с баба си по бащина линия и не знае дали някога отново ще зърне татко си. 

За щастие тийнейджърката се разбира чудесно с втория мъж на майка си - Красимир Аначков, от когото актрисата роди момче. Той не я ревнувал и не правел сцени заради работата й./show.blitz.bg

Коментирай