Шок! Голямата любов на Станимир Гъмов му разби сърцето! СНИМКИ

Шок! Голямата любов на Станимир Гъмов му разби сърцето! СНИМКИ

Дея Андронова, която си остана голямата любов на Станимир Гъмов, направо му разби сърцето с този ход. Красавицата, по която актьорът навярно тайно въздиша и до днес, вдигна сватба за чудо и приказ с приятеля си.

Макар Дея и Гъмов да са разделени отдавна и да твърдят, че са останали приятели, актьорът продължава да харесва абсолютно всяка една снимка на бившата си половинка. Освен тази от сватбата й...

Зорница Линдарева разкри истината за Гъмов СНИМКИ

Всъщност Дея е единствената жена, за която Гъмов си е позволявал да говори публично. В нея той се влюбва от раз, даже е татуирал и името й, но не знаем дали татуировката е още актуална.

След раздялата с Дея на Станимир Гъмов му приписаха връзки с много жени, дори и с бившата половинка на колегата му Юлиян Вергов - Ирина Ялъмова, както и с писателката Яна Борисова. С нито една от двете обаче, той не е афиширал отношения, пише "Хотнюз".

Шок! Вижте какво направиха Гъмов и Зорница Линдарева! Близките им са много притеснени!

А с майката на сина си - Ани, с която били заедно 11 години, Гъмов е разделен, но не крие, че чувства силна вина за случилото се помежду им. Днес дваата са успели да запазят добри отношения, чуват се и редовно и си поделят грижите за сина си Иван.

Детето вече е в осми клас и силно се увлича от актьорството. Дори се е снимал в сериал, когато е бил на 7. Момчето не нарича Гъмов тате, а брат. А актьорът му дава пълна свобода, тъй като самият е минал през куп житейски перипетии./show.blitz.bg

Коментирай