Шок! Дара стана мъж! ВИДЕО

Шок! Дара стана мъж! ВИДЕО

Тийнсензацията Дара е решила да експериментира не само с песните си, но и със своята визия. Ексцентричната певица представи последната си песен "Ella, Ella", която веднага превзе челни места във всички музикални класации.

Да, обаче Дара реши да загърби женския си имидж и се преобрази в мъж. Истински мъж! Това успя да шокира нейните фенове и да провокира противоположни коментари. Някои се питат дали след като нейният колега Кристиан Костов мина на другуя бряг и се превърна в жена, сега няма пък Дара да стане мъж. 

„Най-забавното е, че във видеото играя два персонажа – женски и мъжки. Беше ми супер лесно и смешно да вляза в кожата на онзи, на когото всъщност говоря чрез текста на песента. “Ella Ella” e сред най-любимите ми проекти до момента. Всичко в него ми харесва - историята на създаването на песента е страхотен спомен от Sofia Songwriting Camp, срещата ми там с Матс Корай и Крис Янг е една от най-хубавите в кариера ми досега, а видеото носи точно енергията, която ме движи в момента.“, споделя тя./show.blitz.bg

 

 

Коментирай