Дара прикова погледите с нов провокативен проект ВИДЕО

Дара прикова погледите с нов провокативен проект ВИДЕО

Дара никога не е криела, че си пада по провокациите, ако под тях се разбира да не пести това, което мисли. В новия си музикален проект атрактивната тийнейджърка потвърждава това с пълна сила!

Новата песен на звездата се казва "Еlla Ella" и в нея преобладаващи са динамиката, закачките и смелите изказвания. Тя се появява само няколко месеца, след като предишния й хит "Darbie" обра точките в класациите.

Тийнсезнацията Дара: Много хора се правят на каквито не са, за да им обърна внимание!

Песента се ражда по време на творческия лагер за писане на песни – Sofia Songwriting Camp, реализиран по-рано тази година, където певицата получава страхотния шанс да влезе в студио с музикалните продуценти и автори Матс Корай и Крис Янг.

Дара след скандала: Обичам феновете си, не бих ги обидила!

Крис е сред създателите на някои от най-големите хитове на световноизвестни артисти като Кайли Миноуг, Род Стюард и Джейсън Деруло. Матс пък е един от най-талантливите автори на поп музика в Норвегия. А Дара е съавтор на парчето.

"Направихме "Ella Ella" в последния ден от Sofia Songwriting Camp", споделя изпълнителката, която разкрива, че се е вдъхновила за парчето от хората, с които работи.

И Дара наля пазвата СНИМКА 18+

"Текстът се роди много бързо и още докато го пишех, чувах мелодията в главата си. Това е едно от най-запомнящите се и любими парчета, които съм правила някога", добави още с вълнение Дара./show.blitz.bg

Коментирай