Дара след скандала: Обичам феновете си, не бих ги обидила

Дара след скандала: Обичам феновете си, не бих ги обидила

Името на тийнсензацията Дара за пореден път се замеси в скандал. Един от последователите й в социалната мрежа се оплака, че изпълнителката на 'Дарби" го е обидила с думите "фейк гей". Медиите бързо лапнаха новината и създадоха истинска сензация. Ние потърсихме и другата гледна точка, тази на Дара, за да разберем истината. Певицата сподели за нашата медия, че много държи на почитателите си и обясни какво е имала предвид с тези думи срещу нейния последовател.  

 

- Дара, през изминалата седмица се разпространи скрийншот от твоя Инстаграм, където обиждаш един от последователите си с "фейк гей". Разкажи за цялата случка... 

- Бях на един плакат, който рекламираше едновременно както мое участие в столичен клуб, така и участия на Алисия и Милко Калайджиев. Получих съобщение от неизвестен за мен човек, което гласеше: “Добре, че си ти, за да разбера за Алисия”. Аз му отвърнах, че трябва да следи артистите, които харесва, а не мен. Пълно е с хора, които се преструват, че не харесват попфолк. Не обичам когато някой се преструва. Това роди тази ситуация. Никога не бих  обидила някого на гей. Това не е черта на характера, а начин на живот и личен избор, който уважавам. Да не говорим колко много хора с такава сексуална ориентация познавам и обичам.  Очевидно този човек никога не се е вълнувал особено от мен и въобще не може да бъде наречен мой „фен“. Намирам за несправедливо една такава бърза размяна на думи да вдъхновява заглавия за принципно „лошото“ ми отношение към феновете. Те много добре знаят, колко ги обичам и ценя. На другия ден реших все пак да му се извиня. Популярността е отговорност, а изразът, който използвах по негов адрес не беше особено любезен и трябваше да обясня недоразумението.  Видях, че съм закъсняла - човекът беше започнал да ме обижда и да разпраща чата към медиите. Логично бе и медиите да се свържат с мен, за да коментираме ситуацията, за което ви благодаря.

- Значи не си обидила свой фен?

- Не считам този човек за свой фен, както и стана ясно от всичко отвратително, което е изсипал по мой адрес. Не трябва да нараняваме обаче когото и да било. В бъдеще ще съм по-внимателна. 

- Съвсем нормално е да не споменеш Алисия и Милко Калайджиев, тъй като участието ви не е съвместно, пеете в различни дни... 

- Това няма нищо общо с тях.

- Нека поговорим и за новата песен на Павел и Венци Венц - "Хотел 5 звезди", в която и ти взе участие. Виждаме те доста предизвикателна..

- Различна песен, различен персонаж. С Павката и Венци направихме парчето по време на почивка в един от най-яките хотели във Велинград, която прерасна в нещо като малък творчески лагер. Освен цялата тайфа в стаята на Венци се паркира и мобилното студио на Павката и полека лека спа глезотиите започнаха да се редуват с 10-часови звукозаписни сесии. 

- А доволна ли си от успеха на "Дарби" и смяташ ли в бъдеще да продължиш в този стил?

- Много ме радва реакцията на всички. Изумена съм колко различни хора харесват „Дарби“. И следващото ми парче е готово и е мега яко.

- Песента постигна успех и в Русия, как те кара да се чувстваш този факт? 

- Заедно с екипа ми във „Вирджиния рекърдс“ работим здраво, за да започнем да реализираме успехи навън. Вече имаме пробиви не само в Русия.   

- Заговори се, че и ти си минала в отбора на силиконките. Напълни ли пазвата и с колко кубика?

- Какво ли не се изписа по въпроса, но отговорът на въпроса ти е не. Всичко по мен си е напълно истинско. Харесвам си се така.

- Какви подобрения би направила по себе си?

- Бих отделила още повече време, за да уча и да се самоусъвършенствам.

- Как върви любовният живот, издай нещо за твоя приятел? 

- В момента съм свободна.

- Успя ли да отделиш време за почивка това лято?

- Да, успях да постигна перфектния баланс – да се видя със семейството си във Варна и да разпусна с приятелите си на плажа в паузите между участия, снимки, записи./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

Коментирай