Шеф Манчев се събра с жена си, а чака дете от друга!

Шеф Манчев се събра с жена си, а чака дете от друга!

Шеф Иван Манчев и бившата му съпруга Марина отново са един до друг за снимка и изглеждат повече от приятелски настроени един към друг. Въпреки че се разделиха след 18-годишен брак, двамата отново са заедно.

Оказва се, че независимо от ситуацията в личен план, в професионален темпото е много динамично, защото Иван и Марина продължават да въртят съвместно ресторантьорския си бизнес и съответно да прекарват много време един с друг, пише "Уикенд". Когато са на улицата пък, по нищо не им личи, че вече не са семейство. 

Шеф Манчен гони готвачи с обеци от кухнята си!

Онзи ден Манчев и Марина крачеха рамо до рамо в района на "Петте кьошета". Топ кулинарят бъбреше делово с бившата си половинка напът към мерцедеса си.

Когато стигнаха лимузината, готвачът зае шофьорското място, а госпожата се настани на седалката до него и двамата отпрашиха към заведението си "Кактус" в кв. "Лозенец". 

Ето как шеф Манчев свалил любовницата си

Както е известно, водещият на "Кошмари в кухнята" и "Черешката на тортата" напусна семейството си, след като завъди любовница. Новата му изгора в момента очаква дете и ще роди в края на лятото. Или поне така твърдят близки до чаровния мастършеф. 

Противно на очакванията, че разводът на Манчев ще е съпътстван от панаири, нищо подобно не се случва.

Готвачът и Марина се разбрали мирно и тихо как да поделят богатството си, а стигнали и до извода, че в името на успеха си ще трябва да продължат да работят заедно.

Шеф Манчев чака бебе от любовницата

Екссъпругата и занапред ще е съдружник в бизнеса и ще е управител на ресторантите на Иван, а запазва и 3-стайния семеен апартамент. Жилището, което кулинарят доброволно й отстъпва, струва 500 бона. 

Както казахме, бракът на Манчев и майката на децата му – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо, издържа 18 години. Двамата се запознали навремето в Японския хотел, където Иван бил готвач, а Марина - администраторка./show.blitz.bg

Коментирай