logo

Шеф Манчев гони готвачи с обеци от кухнята си!

Шеф Манчев гони готвачи с обеци от кухнята си!

Остава само ден до старта на петия сезон на „Кошмари в кухнята” в ефира на Нова телевизия. Още отсега обаче участниците му са в стрес заради изискванията на шеф Манчев. Този път той буквално ще коли и ще беси!

Подобно на шеф Виктор Ангелов от конкурентното „Hell’s Kitchen” и Иван Манчев рядко цепи басма някому. Но за разлика от Ангелов – за Манчев са недопустими и голяма част от личните навици и предпочитания на участниците.

„В новия сезон ще видим лоша хигиена, липса на организация, липса на професионализъм и липса на ясна идея какво е ресторантьорският бизнес. Ще участват ресторанти от цяла България - Казанлък, Крушунски водопади, Видин. Сезонът наистина ще бъде уникален”, разкрива шеф Манчев. И се зарича в никакъв случай да не допуска хора със съмнителна, според него, представа за хигиена.

„За мен е важно потребителят да е ограмотен, да знае какво да очаква, като влезе в един ресторант. Да е наясно какво ще получи, когато персоналът е с униформа или с дънки, обеца или татуировки. Моите готвачи имат татуси, но не и обеци”, категоричен е кулинарният майстор, който открива първия си ресторант преди вече 15 години. Готвил е за Бил Клинтън, за Владимир Путин, а на крака в един от ресторантите му влиза не кой да е, а холивудската знаменитост Вини Джоунс.

Новият сезон на „Кошмари в кухнята” обещава да разкаже различни истории на изключително разнообразни локации, които ще помогнат на бизнесите да оцелеят. Освен това има намерение да хвърли истинско буре с барут от малкия екран, проследявайки мислите и действията на шеф Манчев.show.blitz.bg

Коментирай

660

660 28.02.2019 19:15

Манчев е най-якия ПИЧ, онзи Ангелов е лайняна пръдня