logo

Шаш! Лицето на Гала стана катранено черно, а тя разкри, че така... СНИМКА

Шаш! Лицето на Гала стана катранено черно, а тя разкри, че така... СНИМКА

Гала редовно споделя с последователите си как минават дните й не само в телевизията, но и когато си е у дома. Тв водещата не се притесни да се покаже дори маскирана и черна като катран в лицето, а причината е интересна рецепта за разкрасяване за радост на дамската част от феновете си.

Любопитна подробност е, че популярната блондинка със сигурност има възможност да ползва скъпи продукти и да си прави всевъзможни процедури, но очевидно най-голямо доверие има на бабинитие рецепти за хубост.

Няма да повярвате как изглежда вече Гала и къде е Стефан... СНИМКА

Гала си спретна маска за лице в домашни условия и услужливо предостави рецептата си за разкрасяване на всеки. 1 ч.л. активен въглен (от аптеката, но може и на капсули, от които да извадите прахчето), 1 ч.л. сода за хляб и 1 ч.л. мед.

Вижте колко горещо стана при Гала и Стефан и кой е още с тях на Халкидики... СНИМКА

Хубаво разбърквате и нанасяте на лицето, без зоната около очите. Оставете да подейства 3-4 минути и започнете да масажирате с кръгови движения за 2-3 минути. Оставете скраба като маска на лицето още 5 мин. и измийте с хладка вода. Кожата ще бъде идеално почистена, блестяща и с изравнен тен", пише тв водещата./show.blitz.bg

Коментирай

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 29.07.2020 10:05

БОКЛУК И ПОЛОВИНА!

Пешо

Пешо 29.07.2020 11:50

Това същество е най малкото което интересува хората.

Какво разбира под ,,скъпи продукти"?  За

Какво разбира под ,,скъпи продукти"? За 29.07.2020 23:43

мен е ,,скъп", ако след ползването му лицето е чисто, всички бръчки изчезнали, сияеща кожа,която няма нужда повече от нищо, никаква козметика! Нашата природа е магьосница! Прекрасно е на 68 години да имаш лице на 30-години по-млад човек! За жалост тялото винаги напомня за истинската възраст!

Тъгфхй

Тъгфхй 30.07.2020 12:59

Аууу вещица, показа ли си истинската същност

хамхам

хамхам 30.07.2020 13:44

ух че си противна ма скумрийо