logo

Секси облечената Михаела Филева говори за най-добрия кекс в живота си СНИМКА

Секси облечената Михаела Филева говори за най-добрия кекс в живота си СНИМКА

Красивата певица Михаела Филева провокира вниманието на силния пол, след като заговори за... кекс. И то облечена в оскъдно облекло, навявайки доста мръсни помисли сред мъжете. 

Широко усмихнатата звезда от лейбъла на Графа даде рецепта за добър... кекс. Или по-точно какъв прави тя, но няма да повярвате кой я е научил на всичко това. 

Вижте какво прави Михаела Филева с гаджето си в планината СНИМКИ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIHAELA (@mihaelafileva) on

Михаела Филева взриви мрежата с това признание СНИМКА

"Обичам сладките изкушения, а едно от най-любимите ми неща, още от дете, е трицветният кекс, който баба прави. Често го приготвям, защото отнема по-малко от час, а е изключително вкусен. За феновете на сладкото, споделям рецептата, а ако някой реши да опита да го направи, ще се радвам да ми споделите впечатленията си и как се е получило", пише изпълнителката на "Приливи и отливи". 

Михаела не спира да получава похвали за безупречния си външен вид и никой не вярва, че толкова много обича да похапва вредни неща. "Как може да ядеш сладко и тестено, а да изглеждаш зашеметяващо слаба, с плосък корем... Завиждам", пишат й в Инстаграм нейни последователи./show.blitz.bg

Коментирай

Dir

Dir 28.06.2020 21:39

Това моме много грозно