logo

Сашо Кадиев призна за любовницата и разбира ли се с майка му

Сашо Кадиев призна за любовницата и разбира ли се с майка му

Сашо Кадиев най-сетне проговори за нова жена до него-моделката Ивелина Чоева. Актьорът засне клип с любимата си и днес го представи в „Преди обед“.

В него той изпълнява две роли-на водещия от телевизията и неговия брат близнак и именно като брата Кадиев говори за манекенката. Първо я похвали, че е освен красива е и социално ангажирана с каузата против насилието над жените, а освен това била и бизнес предприемач. “Вирусът любов” е първата песен на триото Братя Аргирови и Александър Кадиев. 

Ивелина Чоева

Особено горд е, че Чоева има корица за модната библия “Вог“. „Семейството я одобрява“, каза още Кадиев, явно в опит да спре спекулациите, че майка му Катерина Евро все още живее със снаха си Таня в къщата в Кокаляне и предпочита нея, защото е майка на единственото й внуче, пише "Хотнюз". 

„Сашо и Ивелина имат много общо“, обясни още актьорът, а в същото време бившата му Таня се показа в социалните мрежи като булка. Тя и синът на Катето Евро така и не стигнаха до сватба./show.blitz.bg
 

Коментирай

Без име

Без име 15.05.2021 3:00

Самовлюбен глупак! Жена му не може да си представи от какво се е отървала! А Деси Стоянова е направо за съжаление. Как ли го търпи тоя лигльо? Ама явно няма друг начин-някой ѝ го е пробутал.

Абе

Абе 15.05.2021 8:56

Винаги съм се чудил защо българските манекенки имат странни и изчанчени фамилни имена. Ето например Чоева, ми дядо й трябва да се е казвал Чою.

Без име

Без име 15.05.2021 9:03

Писна ни да ни занимавате със Сашко и мама Кати!Пуснеш тв .и хоп все те,смешно и жалко е! Свършиха ли се качествените хора в тази държава!Хич ние ми е зор,какво правят или не тези смешници!Наистина писна ни!

Ами,

Ами, 15.05.2021 17:10

Таня да си взима детето и бяга,да не се обръща назад.Сашо е 37 годишен неизлязал от пубертета,новата му 23 годишна няма да се задържи дълго при този лигав стисльо.Мега противни майка и син са.

ВАЛДЕС

ВАЛДЕС 15.05.2021 20:58

ДОКОГА*ЩЕ*НИ*НАТРАПВАТЕ*ТОЗИ*ПАЛЯЧО*СТИГА*ТОЛКОВА*

Бай Ху

Бай Ху 16.05.2021 8:22

Все още си мисля, че Сашко накрая ще доведе зет на Еврото.

Даря

Даря 16.05.2021 11:16

Жена му да си вземе детето и да си отиде у дома . Един ден ще и се покаже истинската любов. Млада е ,хубава е ,нека не съжалява. А този мухлю ще дойде време и ще и се моли. Бъди сигурна ще го напусне тази мивка . Но бъди чифлик и не го приемай .