Сашо Кадиев бесен на новия водещ в bTV

Сашо Кадиев бесен на новия водещ в bTV

Бяс обхвана водещия на „Преди обед“ Сашо Кадиев, който рядко изпада в мрачно настроение.

Синът на Катето Евро не крие раздразнението си към новия водещ на вечерното шоу заради хороскопа, който му е направила астроложката Алена.

Звездобройката направила пълна карта на титуляра на новото предаване, което трябва да стартира скоро на мястото на Слави, а в прогнозата му лъснали сериозни заложби в леглото. „Алена му даде шест звезди за секс!“, възмути се Сашо в ефир. Колежката му Деси веднага го скастри какъв му е проблемът с това, а Кадиев продължи да нервничи, че явно искат да му създават конфликт на тема мъжественост, пише "Хотарена". 

Сашо Кадиев неузнаваем, обзе го мания за диети СНИМКИАктьорът обаче ще трябва да се примири с новия водещ, който скоро ще се разположи в новоизграденото студио, точно до това на „Преди обед“, където Сашо и Деси водят всеки ден. Сред модерните декори ще се настани бендът от талантливи млади изпълнители и специалните гости.

Сашо Кадиев дразни колегите си със скъпи покупки СНИМКА


До момента от бТВ не са потвърдили официално кого са избрали за водещ на шоуто. В ефира й текат тийзващи видеа, които още повече заплитат интригата. За стола на водещия в публичното пространство бяха спрягани актьорът Башар Рахал, музикантът Орлин Павлов, бившият колега на Слави Росен Петров, както и едно ново лице – стендъп комикът Николаос Цитиридис. Стана ясно също, че победителят в риалити шоуто „Къртицата“ Любо Жечев се е явил на кастинга. „Казаха ми: „Много си забавен, ще ти звъннем“, заяви той, без да уточни дали ще заеме мястото на Слави или не.

В социалните мрежи вече коментират, че им е писнало от стари муцуни и се надяват в праймтайма да не цъфне някоя до болка позната физиономия. Това обаче явно ще стане ясно в края на януари, когато ще стартира вечерното шоу./show.blitz.bg

Коментирай