Сашо Кадиев дразни колегите си със скъпи покупки СНИМКА

Сашо Кадиев дразни колегите си със скъпи покупки СНИМКА

Американското турне на Сашо Кадиев ще се окаже доста доходоносно, противно на спекулациите, че актьорите ни не са добре платени.

Синът на Катето Евро не може да се оплаче от липса на работа, нито пък от добро заплащане. Е, театърът му е по-скоро хоби и оттам наистина получава смешни пари. Истински приходи трупа от воденето си на "Преди обед", както и като водещ на "България търси талант". Търсен е и за много добре платени реклами, което допълнително набъбва банковата му сметка.

Сашо Кадиев призна за дуела във "Фермата": Ники Илиев няма шанс срещу лудото Данче!

Смърт в семейството на Сашо Кадиев!

Сашо замина за Америка, където няколко дни ще е на турне с постановката "Горката Франция". Комедията, посветена на сблъсъка между поколенията, ще се играе в 7 американски града.

Кадиев направи виртуалните си приятели от Инстаграм съпричастни с всяка своя стъпка - от качването в самолета до заспиването. Докато чака да се качи на борда той използва времето пълноценно. Без проблем Сашко реши да потроши някой лев и макар на летищата цените да са двойни, това явно не го притеснява.

С типичното си чувство за хумор реши да се похвали в социалните мрежи, че си е купил нови слушалки. Цената от 250 долара успя да шашне и неговите колеги, които пътуват с него. За разлика от Кадиев, те се издържат само от театър и подобна сума за тях е висока и непосилна./show.blitz.bg

 

Коментирай

Наблюдател

Наблюдател 03.09.2020 6:03

Чикиджия нещастен

Шибек

Шибек 06.09.2020 0:44

Сопол

Juj

Juj 10.09.2020 18:23

Палячо