Сашо Дойнов чака първо внуче

Сашо Дойнов чака първо внуче

Синът на легендата на Военния театър Александър Дойнов – Станислав очаква първородния си наследник, хвали се бъдещият татко пред "Телеграф". 

Негова приятелка Марчела Димова е в пета седмица от бременността. Това ще бъде първо дете за талантливия режисьор и половинката му и първо внуче за 64-годишния актьор.

„Не беше планирано. Моята приятелка дойде при мен и ми даде теста, първоначално видях опаковката, сметнах го за дъвка – нямах никаква представа. В следващия момент видях двете чертички. Казах „какво е това“, а тя се усмихна широко. Бях в колата, заедно с момчетата, с които работим по новия вариант на пиесата „Секс, наркотици и хип-хоп“. И тримата се шашнахме, беше неописуема радост. Марчела е в петата седмица. Казал съм с ръка на сърцето, че цял живот съм искал да имам момче, но каквото е казал Господ, такова ще си го обичаме“, споделя Станислав Дойнов. 

Той и красавицата са двойка от две години, живеят заедно и се грижат за домашните си любимци - две кучета и една котка.  Сашо Дойнов научил щастливата вест по телефона, от радост го изтървал на земята. „Първо се обадих на баща ми, но му го съобщих така тънко... Казах му: „Ало, дядо Сашо, как си?“ Той веднага отговори: „Защо пък дядо, аз не съм дядо!“

Последвалите от мен думи бяха: „Да, обаче ще ставаш.“ Оттам се чуха викове и крясъци, изпусна телефона от вълнение. Вдигна го и продължи. Прибрах се и не знаехме какво ни се случва – той дядо, а аз баща. Беше страхотно“, допълва Станислав, който е категоричен, че Марчела е жената, с който ще гради семейство. Очаква се рожбата им да се появи на бял свят през лятото на 2020-та година./show.blitz.bg

Коментирай