Сантра направи погача на бебето, ето кои са звездните орисници СНИМКИ

Сантра направи погача на бебето, ето кои са звездните орисници СНИМКИ

Поп дивата Сантра, която наскоро стана майка за първи път, спази традицията и отбеляза подобаващо 40 дни от раждането на дъщеричката си с ритуала "погача". За целта изпълнителката събра приятелки в столично заведение, сред които Мария Илиева, Алекс Богданска и Лора Караджова.

Както традицията повелява, малката Елиза получи много подаръци от своите орисници за здраве и късмет. Събитието освен с най-близките си приятелки, Сантра сподели и в социалните мрежи.

Сантра показа за първи път дъщеричката си СНИМКА

Певицата все още осъзнава чувството да бъде майка, въпреки че минаха месец и половина. Признава, че се чувства прекрасно. "Вече 40 дни, откакто съм майка… най-близките ми приятелки, с които не се бяхме виждали от много месеци, казаха "боже, не мога да повярвам, че те виждам с бебе". Благодаря, че имам такива добри приятели, с които да споделя този съкровен момент, написа още Сантра.

Сантра призна за проблеми с бащата на бебето... СНИМКИ

Припомняме, че поп певицата роди момиченце на 1 март. Тогава тя за първи път публикува и снимка на бебето си, разкривайки името му, като на мястото на лицето сложи емотиконка сърце./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ветиво

Ветиво 12.04.2022 6:55

Ма защо са се обляКАЛИ, като клошарки.Тези снимки остават за цял живот спомен!!!!!