Сантра призна за проблеми с бащата на бебето... СНИМКИ

Сантра призна за проблеми с бащата на бебето... СНИМКИ

Поп певицата Сантра е в трепетно очакване на първата си рожба, но наскоро призна със сълзи на очи за проблеми с таткото на бебето. Направи го пред Меги и Нели в "Търси се", а изданието ще се излъчи тази неделя от 12:30 ч.

Зрителите ще видят за първи път бащата на бебето и партньор в живота на изпълнителката, която сподели как е сънувала срещата с Кристиян и щом го е зърнала на живо, веднага е разбрала, че това е той.

Бременната Сантра призна за таткото и издаде, че е... ВИДЕО

Връзката им обаче, не била безпроблемна. Имали са дори и раздяла, но въпреки силните им характери, любовта все пак надделяла. С усилия, двамата намерили начин да изгладят недоразуменията си и днес връзката им е по-силна отвсякога!

Певицата Сантра чака бебе от бившия на Ася Капчикова СНИМКИ

Кристиян с вълнение разказва как бременността е променила любимата му и тя е станала много по-сензитивна. Той споделя и как си представя Сантра като майка.

Разбира се, предаването не минава без приятелски срещи. Най-добрата приятелка на Сантра – неустоимата Мария Илиева, на чийто син Сантра е кръстница, ще я предизвиква да изпее детска песен. Водещите и зрителите ще чуят за първи път една нова и забавна версия на "Хей ръчички". Емоционална е и срещата на Сантра с майка й Весела, която е психотерапевт.

Ето къде се завръща Сантра като тв водеща СНИМКИ

Другите срещи са с Александра Петкова – певицата сънува, че участват в общ проект и след това я кани да работят заедно. Както и с Мариела Маркова, журналист, която ще разкаже колко смешна в живота е Сантра!/show.blitz.bg

Коментирай

Кпсс

Кпсс 14.01.2022 3:58

Долу м.ршитеееее......

Софокъл

Софокъл 14.01.2022 9:21

Нови кандидати за медийна драматургия. Може да бият марчетата.

Ра4 Капур

Ра4 Капур 15.01.2022 9:14

Ас бих й го нафърфолил...