logo

Роси Иванова съблазнява от Малдивите (СНИМКИ)

Роси Иванова съблазнява от Малдивите (СНИМКИ)

„Мис България” 2005 Роси Иванова не спира да привлича погледите. Една от най-красивите носителки на титлата е на почивка на Малдивите, където определено са впечатлени много от нея. Но и от тайнствения й обожател, който навярно й е подарил екзотичната ваканция.

След няколкото плажни фотосесии, на които красавицата демонстрира перфектната си фигура, разбрахме, че е получила примамливо предложение да се снима в голямо чуждестранно списание за мода. Отправя й го член от екипа на изданието, който по случайност бил в съседство на моделката.

Припомняме, че Росица Иванова дълго време беше извън обсега на медийното внимание. Според тиражирани информации тя се е борила с тежка депресия. Разбира се, бе намесена и темата за наркотиците, с които според писанията, Роси е злоупотребявала.

"Мис България" Роси Иванова шашна с визия! (СНИМКА)

Напук на всевъзможните слухове и сюжети по свой адрес пък, Роси Иванова показва нагледно колко добре се чувства – сияеща и глезена от тайнствената си компания./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 17.03.2019 15:11

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz