logo

„Мис България” Роси Иванова шашна с визия

„Мис България” Роси Иванова шашна с визия

„Мис България” 2005 Росица Иванова е една от най-красивите носителки на титлата. През годините обаче, въпреки безспорната си красота, тя все пак е прибягвала към услугите на елитни хирурзи. С най-скорошните си фотоси пък, тя буквално шашка феновете си, защото е направо неузнаваема.

През годините за Роси Иванова се е писало сравнително оскъдно в публичното пространство, може би защото тя самата много се старае да не дава поводи. Но пък често дори и само лицето й е достатъчно издайническо. Както можем да се убедим от снимките – по него вече всичко е съвършено, най-вече носа, макар да изглежда леко изпито. Разликите са очебийни, особено ако сравняваме с не чак толкова далечната 2005-та година, когато тя стана „най-красивата българка”.

Миналата година „Мис България” 2005 демонстрира и подобрения си бюст, който не остана незабелязан на елитно светско събитие.

„Дискретна съм в суетата си и постоянна в грижите за външния си вид. Не съм привърженичка на драстичните диети, но избягвам консумацията на животински продукти, тестени храни и употребата на алкохол. Всеки ден спортувам, ходя два пъти седмично на сауна, веднъж на йога и обожавам разходките сред природата”, бе споделила преди време Иванова. И няма как да не й повярваме, съдейки по визията й и до днес.

Коментирай

бай Пешо

бай Пешо 09.01.2019 14:19

Ако настави у.овете дека са я порили , ше стигнат до Варна по жепето .