Родни звезди показаха как са изглеждали преди 10 години - 1 ЧАСТ  (СНИМКИ)

Родни звезди показаха как са изглеждали преди 10 години - 1 ЧАСТ (СНИМКИ)

Интернет пространството полудя по нова мания. От няколко месеца, но особено през последния, стана популярно "10 -годишното предизвикателство". За да се включат в него, потребителите трябва да споделят колаж с две свои снимки - една актуална и една отпреди 10 години. Целта на тази мания е да демонстрира развитието на потребителя за 10 тези години. Някои от тях го приеха съвсем насериозно и изпълниха всичко както трябва. Други пък използваха случая да се подиграят с това модно течение или пък да засегнат наболели проблеми като глобалното затопляне. 

След като редица световни звезди показаха своето развитие през годините, съвсем естествено бе и родните популярни личности да се впуснат в това предизвикателство. Така бизнесдамата Дарина Павлова се похвали как не е мръднала за тези 10 години. "Невероятният случай на Дарина Павлова. Как работи? Просто следвайте мечтите си, работете усилено и стигнете решително до днешния ден, не се отказвайте от мечтите си и ... никога не забравяйте усмивката си. Стремете се да желаете... желанието кара живота да се случва. Нека има значение. Нека всичко си заслужава. Желанието е живот. Как вие се справяте с ежедневното предизвикателство наречено живот?", пише Дарина в социалните мрежи.

Азис също побърза да сподели две свои снимки. И макар през 2009 г. да е бил пак в слабия си период, то сега демонстрира мускули. Ако върнем и още няколко години назад ше видим, че Азис наистина е израснал изключително много и от пухкаво момче се превърна в зрял и заякнал мъж. Васко, както е истинското му име, полужи големи усилия да изглежда по този начин и най-накрая е доволен от резултата. Това обаче не го успокоява, а продължава да се поти във фитнес залата поне по четири пъти седмично. 

  

Венета Райкова е друга голяма звезда, която се изфука, че вместо да остарява, става по-хубава. Блондинката не пропусна шанса да припомни на феновете си, че през 2008 г. е била водеща на „Горещо” по Нова телевизия и 10 години по-късно продължава да е на екран, но при конкурентите в бТВ и предаването „Папараци”. Акцент в публикацията ѝ бяха високите рейтинги на предаванията, които води Райкова, както и безкрайните й крака. Друг е въпросът, че показа и известни пропуски по български език, които са недопустими за журналист от нейния ранг. 

  

10 години са достатъчно време за коренна промяна. И това го виждаме при футболната ни звезда Димитър Бербатов. Бе №9 на Манчестър Юнайтед преди десетилетие, а през май 2009-а спечели титлата във Висшата лига. Направи име в Юнайтед, както и много сериозна кариера. Дни преди 38-ия си рожден ден, Бербатов се радва на успеха на автобиографията си, която хората купуваха като топъл хляб, редяха се на дълги многочасови опашки за да се снимат с него и да вземат автограф. Фенките му изпаднаха в истерия от неговия колаж, придружен с лаконичното: "Остарям като хубаво вино". 

   

Един от мъжките ексимволи на българското кино Дарин Ангелов без проблем показа снимка отпреди десет години и една сегашна. "Не си мръднал", му написаха голяма част от приятелите в социалните мрежи. С 10 години по-стар, но все още така желан от нежния пол. 

  

Звездата от "Откраднат живот" Наум Шопов-младши успя да шокира своите фенки с вида си отпреди 10 години. При него се наблюдава сериозна промяна и то положителна. Без притеснение той сподели своя снимка, на която просто не прилича на себе си – с доста килограми в повече, с пура в ръка, вероятно в тийнейджърските си години.

  

Мисис баба Дони Василева също показа, че няма съществена разлика отпреди 10 години. Вероятно и тя с помощта на напредналата палстична хириргия е успяла да се запази млада. 

  

 

Очаквайте скоро и продължение!/show.blitz.bg

 

 

Коментирай