Развод ли? Ето къде са Антония Петрова-Батинкова и мъжът й СНИМКИ

Развод ли? Ето къде са Антония Петрова-Батинкова и мъжът й СНИМКИ

Докато някои у нас набързо решиха да разведат Антония Петрова и мъжът й Ивайло, те пък решиха да се порадват семейно на слънце, екзотика и романтични гледки.

"И нека лятото започне сега! Капитан Батинков, капитан Батинкова, Бест и Ив открихме сезона на плаването, остров Самотраки, Гърция!", това пише Антония в актуален пост в социалните мрежи, с което още веднъж потвърди, че в тиражираните писания не само, че няма нищо вярно, но дори и е повод за усмивки.

Антония Петрова-Батинкова пред БЛИЦ: С Ивайло се чувстваме прекрасно заедно!

С тези горещи СНИМКИ Антония Петрова-Батинкова окончателно сложи точка на развода!

Първо пред БЛИЦ наскоро Антония каза цялата истина за случващото се в личния й живот, и за кой ли път затвори устата на недоброжелателите си.

И въпреки че се беше зарекла да не пуска вече никакви лични постове - заради завистта, която според нея провокират, последната явно е мъничко изключение./show.blitz.bg

Коментирай

Кичка

Кичка 05.06.2023 12:30

а това с откраднатите пари от лекарства

ха ха Хо

ха ха Хо 05.06.2023 12:40

Само жълтурските сайтове се интересуват от сем.Тоца и Шишко Флинстоун,никой друг.

Аз съм

Аз съм 05.06.2023 22:51

Колкото и да пишат сайтовете, истината си я знае Тоца. Шишко ще кръшка, тя ще търпи. Кой ще я вземе най-красивата и най-умната?

непоносим

непоносим 06.06.2023 5:37

Тия двамата са за реклама на гуми "Мишелин"

Баба Мика

Баба Мика 06.06.2023 8:55

И докато Тоца замазва положението с фотоси, дебелият, крадлив бидон си мечтае за млади, естествени хубавици и чака края на пътешествието, че да ги мята:)))) През това време дудне розово на Тоци. Тоци мечтае да заблуди умния български народ. И се бори против някви бивши лейки:))